iFi Audio on julkistanut minikokoisen dac/kuulokevahvistimen. Taskuun mahtuva iFi Go Bar on varustettu usb-liitännällä, ja se sopii käytettäväksi niin matkoilla kuin kotonakin. Toistolähteinä voi käyttää niin tietokonetta, tablettia kuin puhelintakin. Painoa on vaivaiset 28,5 grammaa ja mitat ovat 65 x 22 x 13 millimetriä.

Mukana tulevalla johdolla usb-c-liitäntään voi liittää otg-tuella varustettuja Android-laitteita. Mukana on myös Lightning–usb-c-liitin, joten omppulaitteiden omistajien ei tarvitse lähteä adapteriostoksille.

Tarjolla on sekä 4,4 millimetrin balansoidut kuulokelähdöt että perinteisempi balansoimaton 3,5 millimetrin liitäntä. Sisuksissa on balansoitu analoginen piiristö. Da-muunnoksesta vastaa Cirrus Logicin piiri, jonka kaverina on räätälöity digitaalinen suodin sekä iFin oma GMT-kello taistelemassa jitteriä ja säröä vastaan. Tuki löytyy pcm-toistossa 32 bitin ja 384 kilohertsin laadulle ja 11,2 megahertsin dsd-laadulle. Laite pystyy toistamaan myös kaksinkertaisen nopeuden dxd-ääntä ja dekoodaamaan mqa-ääntä.

Soundiprofiilin viilaukseen tarjolla on neljä digitaalista suodinta sekä analogiset XBass+- ja XSpace-tilat. Nappikuulokkeille on IEMatch-toiminto, joka sovittaa tehon maltillisemmaksi, vähentää taustamelua ja laajentaa käyttökelpoista äänenvoimakkuusaluetta. Vaikeammille kuormille taas on Turbo-tila, joka lisää gainia kuudella desibelillä.

Potkun pitäisi riittää kutakuinkin kaikkeen, sillä lähtötehoksi ilmoitetaan 550 milliwattia 64 ohmin kuormaan ja 7,5 volttia 600 ohmiin. Pienestä koosta huolimatta laitteessa on led-näyttö sekä hallitsinpainikkeet äänenvoimakkuudelle. Näytöltä voi tarkistaa toistettavan äänen tiedostoformaatin ja näytteenottotaajuuden sekä sen, ovatko XBass+ ja XSpace käytössä.

Tarjolle tulee kaksi radikaalisti toisistaan poikkeavaa viimeistelyvaihtoehtoa. Normaaliversio on musta. Yhtiön kymmenvuotista taivalta juhlistamaan tulee myyntiin tuhannen kappaleen erä Anniversary Editionia, joka on kullanvärinen versio. Se on myös kestävämpi ja suojatumpi sähköisiltä häiriöiltä. Myös virtalähteen häiriöiden suodatus on kehittyneempi erikoisversiossa.

Suositushinnat ovat seuraavat:
GO bar 329€
GOld bar 499€

www.ifi-audio.com

www.tur-pex.com