iFi Audio esitteli Münchenin High End Show’ssa alumiinista ja bambusta valmistetun Aurora-monitoimisoittimen. Bambu on valikoitunut materiaaliksi niin ääniominaisuuksiensa kuin kestävän kehityksen ansiosta.

Etuvahvistin on toteutettu putkilla ja sitä pääsee kurkistamaan laitteen rakenteen ansiosta. Pääteosio on toteutettu puolijohdetekniikalla. Kaiutinelementtejä on kahdeksan: neljä kappaletta 130 mm basso/keskiäänisiä, kaksi 28 mm silkkidomea ja kaksi passiivista bassosäteilijää.

Musiikin toisto onnistuu langattoman lähiverkon, ethernetin, dlna:n ja aptX bluetoothin välityksellä sekä usb:n, optisen, koaksiaalisen, analogisen stereoliitännän ja 3,5 millimetrin auxin kautta. Aurora tukee parhaimmillaan 32 bitin ja 192 kilohertsin toistolaatua. Halutessaan useita Aurora-laitteita voi myös yhdistää monihuonejärjestelmäksi. Laitteessa on kuutta mikrofonia ja ultraääntä mittauksissaan käyttävä ART-huonekorjaus.

Euroopan hinnaksi ilmoitettu 1 499 euroa tarkoittaa, että laite on monipuolisista ominaisuuksistaan ja utopistisesta designistaan huolimatta hinnaltaan saavutettavassa luokassa. Saatavuus ja tarkka hinta Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta yleisemmin Auroran luvataan saapuvan markkinoille heinäkuussa.

www.ifi-audio.com

www.tur-pex.com