Pian lanseerattava uusi 600-sarjan Anniversary Edition, Bowers & Wilkinsin seitsemäs sukupolvi 600-sarjan kaiuttimia. Uudella tuotesarjalla on sama yhdistelmä erinomaista arvoa ja ylivertaista äänenlaatua kuin edellisillä sukupolvilla, mutta Bowers & Wilkinsin perinteiden mukaan siinä on uusia ja parannettuja komponentteja, jotta se pystyy jatkossakin asettamaan korkean suorituskyvyn äänenlaadun standardin helposti saavutettavissa olevalla hintapisteellä.

600-sarja on ollut 25 vuoden ajan ollut portti Bowers & Wilkins -audiofiilikaiuttimien perheeseen. Uusi sarja on yhtiön toiseksi pisin jatkuvasti saatavilla oleva sarja legendaarisen 800-sarjan Diamondin jälkeen.

Bowers & Wilkins on aina ollut ainutlaatuinen kehittäessään ja valmistamalla kaikkia avainkomponentteja itse ja siirtäessään näitä tekniikoita ajhan mittaan eri alueiden välillä. Tämä käytäntö on johdonmukaisesti antanut 600-sarjan malleille tarjota laadukkaampia komponentteja ja tekniikoita kuin mikään vastaava kilpailija, mikä on mahdollistanut äänenlaadun kilpailevan paljon kalliimpien kaiuttimien kanssa.

603 S2

Lattiakaiutin tarjoaa erinomaisen voiman, mittakaavan, tarkkuuden ja musikaalisuuden.
Double Dome -alumiinidiskanttielementti, 150 mm (6″) FST Continuum Cone -keskikaiutinelementti ja kaksi 165 mm (6,5″) paperikartioista bassokaiutinta.
Suositushinta: 1649 euroa/ pari

606 S2

Tämä kompakti kaiutin sopii jalustalle tai kirjahyllyyn ja se tarjoaa upean tarkkuuden ja neutraalisuuden erinomaisella bassotoistolla.
Double Dome -alumiinidiskantti ja 165 mm: n (6,5″) Continuum Cone -keskiääni- /bassokaiutin.
Suositushinta: 700 euroa / pari

607 S2

Pienikokoinen jalusta- tai hyllykaiutin tarjoaa erinomaisen bassovasteen.
130 mm (5″) Continuum Cone -keskiääni- / bassokaiutin.
Suositushinta: 548 euroa / pari

HTM6 S2

Pienikokoinen, korkean suorituskyvyn keskikanavakaiutin, jolla on poikkeuksellinen tarkkuus.
Double Dome -diskanttielementti sekä kaksi 130 mm (5″) Continuum Cone -keskiääni- /bassokaiutinta.
Suositushinta: 549 euroa / kpl

Lisätietoja: bwgroup.fi