Jabra on esitellyt täyslangattomat Elite 5 -nappikuulokkeet. Niiden aktiivinen vastamelutoiminto hyödyntää Qualcomm QCC3050 Bluetooth -järjestelmäpiiriä. Niiden hybridivaimennusteknologiassa on melusuodattimet korvan sisäpuolella ja mikrofonit korvien ulkopuolella, jolloin melunsuodatuksen luvataan olevan vähemmän riippuvaista kuulokkeiden istuvuudesta ja suodattavan melua luotettavammin laajemmalla taajuuskaistalla.

Suhteellisen pienestä koosta huolimatta kuulokkeisiin on saatu mahdutettua kuusi mikrofonia, joiden luvataan tarjoavan laadukasta puheluääntä. Osa mikrofoneista sijaitsee ulkopuolella ja osa sisäpuolella, minkä luvataan auttavan puheäänen laadussa tuulisissa olosuhteissa. Kuulokkeet on varustettu ip55-tasoisella pölyn- ja roiskevedenkestävyydellä.

Toisto hoituu kuuden millimetrin kaiutinelementtien voimin. Kertalatauksen ilmoitetaan riittävän vastamelutoiminnon kanssa seitsemäksi tunniksi. Langatonta Qi-latausta tukevan latauskotelon avulla käyttöaikaa on kaikkiaan 28 tuntia. Kuulokkeissa on myös säädettävä taajuuskorjain.

Toisto hoituu Bluetooth-yhteyden voimin, ja se tukee aptX-, AAC- ja SBC-koodekkeja. Spotify-käyttäjille on tarjolla Spotify Tap Playback. Bluetooth Multipointin ansiosta kuulokkeet pystyy liittämään yhtä aikaa kahteen laitteeseen. Parinmuodostuksen helpottamiseksi mukana ovat myös Google Fast Pair ja Microsoft Swift Pair -toiminnot.

Hintaa Jabra Elite 5:llä on 149,99 euroa.

jabra.com