Jaybird on julkistanut uudet täyslangattomat Vista-urheilukuulokkeet. Ne on valmistajan mukaan suunniteltu mahdollisimman kevyiksi ja pienikokoisiksi mutta kuitenkin tehokkaiksi. Painoa onkin ainoastaan kuusi grammaa.

Valmistajalle tuttuun tapaan Vista-kuulokkeet on suunniteltu ennen kaikkea kuntoilijoille. Kuulokkeet ovat saaneet ipx7-standardin mukaisen luokituksen veden- ja hienpitävyydestä. Kuulokkeissa on EarthProof-rakenne, jonka luvataan kestävän pikkukolhut ja -iskut.

Istuvuuden takaamiseksi kuulokkeiden mukana tulee kolmen kokoiset korvasovittimet. Kuulokkeissa on myös korvasiivekkeet. Yhdellä latauksella akunkestoa luvataan noin kuudeksi tunniksi. Latauskotelon voimin lisävirtaa saa yhteensä 16 tunnin ajaksi. Viidessä minuutissa pystyy lataamaan kuulokkeisiin virtaa tunniksi. Latausliitäntänä on usb-c.

Ääni siirtyy bluetooth 5.0 -yhteyden välityksellä ja jbs1-teknologiaa hyväksikäyttäen. Siri- ja Google Assistant -puheohjaustoiminnot voi aktivoida napista. Halutessaan kuulokkeita voi käyttää myös yksittäin, jolloin akunkesto tuplaantuu 32 tuntiin.

Älylaitteille voi ladata Jaybird-sovelluksen. Siitä löytyvät säädöt diskanttien, keskiäänten ja basson säätöön sekä integroitu Spotify. Asetukset tallentuvat suoraan kuulokkeisiin.

Hinta on 189 euroa. Aluksi ainoa värivaihtoehto on musta, mutta jo syksyllä valikoima kasvaa harmaalla ja sinisellä värivaihtoehdolla.

www.jaybirdsport.com/fi