Logitechin omistama Jaybird esitteli Berliinin IFA-messuilla uudet X4-kuulokkeet. Ne on suunniteltu erityisesti urheilukäyttöön kuten esimerkiksi juoksuun tai pyöräilyyn. Kuulokkeet ovat vedenpitävät ipx7-sertifikaatin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että ne voi upottaa korkeintaan puoleksi tunniksi metrin syvyiseen veteen.

Korvatulppien luvataan olevan aiempaa mukavammat ja ergonomisemmat, mistä on kiittäminen uudistettuja silikonisiivekkeitä ja pehmeitä silikonisia korvasovittimia. Mukana on myös vaahtomuoviset Comply Ultra -pehmusteet, jotka reagoivat lämpöön, mukautuvat korvakäytävään. Niiden luvataan pysyvän korvissa kovemmassakin menossa.

Kuulokkeissa on myös kaapelikiinnike, jolla voi säätää tulppien välisen kaapelin pituutta. Akunkestoa luvataan kahdeksan tuntia ja pikalatauksen ansiosta kuulokkeille voi saada kymmenessä minuutissa tunnin lisävirtaa.

Kuulokkeiden äänentoisto on säädettävissä ilmaisen Jaybird-sovelluksen avulla. Myös kuulokkeissa itsessään on säädin sekä monisuuntamikrofoni puheluiden puhumista ja puheohjausta varten.

Kuulokkeiden suositushinta on 139 euroa. Jaybird X4 saapuu kauppoihin syyskuun aikana.

www.jaybirdsport.com