Viimeisin JBL Bar sarjan uutuus tuo elokuvateatterin kotiin. Täydellisen uppoutumisen äänimaailmaan mahdollistava, ylöspäin suuntautuvilla elementeillä ja irrotettavilla langattomilla tilakaiuttimilla varustettu 9.1 kanavainen JBL Bar 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® and DTS:XTM yhdistää JBL:n ja Dolbyn audio asiantuntijuuden. Nauti todellisesta langattomasta JBL Original Pro Sound äänestä, sisäänrakennetuilla Google Chromecast and Apple Airplay 2 teknologioilla.

Bar 9.1 mallissa JBL:n ääni-insinöörit ovat vapauttaneet äänen perinteisten 5.1- ja 7.1-kanavaisten mallien rajoituksista. Mahdollistamalla uusia polkuja äänen kululle, Dolby Atmos ja DTS:X järjestelmät luovat todellisen 3D tilaäänen joka liikkuu luonnollisen kuuloisena ympärilläsi ja yläpuolellasi.

Soundbar ja sen kaksi irrotettavaa kaiutinta sisältävät neljä ylöspäin suuntautuvaa elementtiä, jotka takaavat täydellisen audionautinnon. Nämä elementit suuntaavat äänen ylös kattoon ja heijastavat sen takaisin, luoden näin ainutlaatuisen 3D kokemuksen. Sisäänrakennettu tuplamikrofonin algoritmi mahdollistaa vakauden,  optimoiden tilaäänen irrotettavien kaiuttimien sijainnista huolimatta.

820 watin kokonaisteholla jokainen Oscarin arvoinen suoritus ja ääniraita nousee valokeilaan, aivan kuten elokuvan tekijät olivat sen suunnitelleetkin. Bar 9.1 systeemiä täydentää 10 tuumainen subwoofer alaspäin suuntautuvalla elementillä, joka takaa tuhdisti sykkivän basson.

Ylivertaisen ja dynaamisen äänen lisäksi Bar 9.1 tukee myös 4K kuvaa ja Dolby Visionia, näin automaattisesti optimoiden kuvan kaikille näytöille. Sisäänrakennettujen Chromecastin ja Airplay 2:n avulla Bar 9.1 striimaa korkearesoluutioisen musiikin soundbariin, joten se toimii myös osana kodin koko audiojärjestelmää.

Monipuolisista teknisistä ominaisuuksistaan huolimatta JBL Bar 9.1 True Wireless Surround on virtaviivaisesti muotoiltu, ja se toimii kaikkien televisioiden kanssa. Korkealaatuinen ja tyylikäs ulkokuori metallisine yksityiskohtineen sulautuu saumattomasti jokaiseen olo- tai elokuvahuoneeseen.

JBL Bar 9.1 suositushinta 999 €.
JBL.com