JBL on julkistanut edullisemman ja pienemmän version mukana kannettavasta EON ONE -PA-laitteistosta. EON ONE Compact toimii akulla, ja mukana on kantokahva, joten sen voi napata mukaansa vaikkapa katusoitto- tai trubaduurikeikalle. Painoa laitteella on vain kahdeksan kiloa.

EON ONE Compactissa on kaksi XLR/TRS-yhdistelmäliitäntää sisääntuloina, ja 48 voltin phantom-virtaakin löytyy esimerkiksi kondensaattorimikrofoneille. Mukana on myös korkeaimpedanssinen instrumenttiliitäntä. Laitteessa on ducking-toiminto, joka auttaa puheääntä kuulumaan muun toiston yli. Niinpä sillä voi hoitaa helposti vaikkapa pirskeiden tai DJ-keikan spiikkaukset.

Laitteen kautta voi toistaa myös langattomasti Bluetoothin kautta ja JBL Compact Control -sovelluksen kautta voi linkittää enimmillään neljä kaiutinta. Siitä voi myös säätää asetuksia ja tallentaa esivalintoja. Myös kaksi lataavaa USB-liitäntä löytyy. Akunkestoa luvataan enimmillään 12 tunniksi, ja tarvittaessa varikkopysähdystä voi myös nopeuttaa yksinkertaisesti vaihtamalla akut.

Laitteessa on kahdeksan tuuman basso/keskiäänielementti ja yhden tuuman diskantti, joiden luvataan tarjoavan 37,5–20 000 hertsin taajuusalueen ja 112 desibelin äänenpaineen. Sisäänrakennetussa mikserissä on neljä kanavaa, Lexiconin digitaalinen signaaliprosessori kaiku-, chorus- ja delay-efekteillä sekä kahdeksanalueisella taajuuskorjaimella.

www.jblpro.com

www.studiotec.fi