Isompaa, parempaa, rohkeampaa. JBL:n suositussa PartyBox-kaiutinperheessä on uusi päätähti – JBL PartyBox Ultimate. Huippulaatuinen JBL Original Pro Sound, mukaansatempaava Dolby Atmos® -ääni ja henkeäsalpaava musiikin tahdissa sykkivä valoshow yhdessä paketissa. JBL PartyBox Ultimate nostaa juhlat kuin juhlat seuraavalle tasolle, paikasta riippumatta.

Älä vain kuuntele ääntä – tunne se. JBL PartyBox Ultimate on laadukkain ja äänekkäin JBL PartyBox tähän mennessä. Huippulaatuinen JBL Original Pro Sound kahdella herkällä keskialueen elementillä ja kahdella diskanttielementillä soittaa kaikki suosikkikappaleesi yksityiskohdat, jopa kaikkein kovimmilla äänenvoimakkuuksilla. Yksikään tila ei ole liian suuri – JBL PartyBox Ultimate valtaa äänellä jopa kahden koripallokentän kokoisen alueen. Kaksi 9-tuumaista subwooferia tarjoavat jykevän basson, jonka tunnet kaikkialla tilassa. Dolby Atmos* heittää sinut suosikkikappaleidesi keskelle, kun musiikki herää eloon ympärilläsi ennennäkemättömällä selkeydellä ja syvyydellä.

Muunna mikä tahansa tila ylivoimaisiksi bileiksi moniulotteiseilla valoshow’lla, johon mikään muu kaiutin ei pysty. Uusi starry night -efekti, hienot valojonot ja dynaamiset strobot – oli tyylisi mikä tahansa, valoshow liikkuu musiikin tahtiin ja sekä silmäsi että korvasi juhlivat.

Striimaa korkealaatuista musiikkia ja ota musiikki mukaasi kiitos Wi-Fi:n ja Bluetoothin. Onko sinulla kotibileet ja puhelimeen kilahtelee jatkuvasti ilmoituksia? Wi-Fi-yhteys antaa musiikin soida ilman keskeytyksiä. Vaihda helposti Bluetoothiin saadaksesi saumattoman äänenlaadun niin sisällä kuin ulkonakin. Missä ikinä oletkaan, JBL PartyBox Ultimaten automaattinen taajuuskorjain sovittaa äänen ympäristöön joka kerta kun kytket sen päälle.

Räätälöi juhlien tunnelma sopivaksi PartyBoxin päältä löytyvällä interaktiivisella JBL PartyPad™ -ohjauspaneelilla. Kolmella yksinkertaisella kosketustoiminnolla – napauta, pidä kiinni ja liu’uta – nautit DJ-tasoisista äänitehosteista koko illan. Soita suosikkisoittolistasi tai astu lavalle kitaran ja kahden mikrofoniliitännän kanssa sekä karaoke-taajuussäädöllä. JBL PartyBox on IPX4-roiskesuojattu ja siinä on helppokäyttöinen kahva tukevilla pyörillä, joten saat juhlat mukaasi minne vain.

“Kaikissa juhlissa tarvitaan musiikkia, mutta jos haluat saada ihmiset tanssilattialle, tarvitset bassoa. PartyBox-perheen tuoreimman ja suurimman lisäyksen ansiosta kuulet musiikin samalla kun tunnet basson. Esittelemme myös mukaansatempaavimman valoshown sekä uusia teknologioita, kuten Wi-Fi-yhteyden, automaattisen taajuuskorjaimen ja Dolby Atmosin, jotka tuovat todellisia hyötyjä,” sanoo Carsten Olesen, President of Consumer Audio HARMANilla.

JBL PartyBox Ultimate on saatavilla Euroopassa syyskuusta 2023 alkaen hintaan 1499,00 €.

jbl.com