JBL Professional on julkistanut One Series 104-BT -tarkkailukaiuttimet. Kyseessä ovat pienikokoiset monitorikaiuttimet, joissa on Bluetooth 5 -yhteys. Toistosta huolehtii koaksiaalielementti, jossa bassoelementin keskellä on pehmytdomediskantti.

Kaiutin on varustettu refleksiputkella, joka ulottaa toiston 60 hertsiin saakka. Mukana on 60 watin D-luokan vahvistin, joka tarjoaa 30 wattia kummallekin elementille. Akustisen designin ansiosta taajuuskorjausta ei pitäisi tarvitseman. Kaiuttimien luvataankin integroituvan mihin tahansa tilaan.

Sisääntuloina on Bluetoothin lisäksi 3,5 mm aux, 2 x RCA ja 2 x balansoitu TRS. Etupaneelissa on valitsin ja äänenvoimakkuuden säädin. Myös kuulokeliitäntä löytyy, ja sitä käytettäessä kaiuttimet mykistyvät itsekseen.

Äänen luvataan olevan selkeä ja yksityiskohtainen, taajuusvasteeltaan tarkka ja stereokuvaltaan hyvä. Kaiuttimet on tarkoitettu sisällöntuottajille ja ääniammattilaisille langatonta tai langallista toistoa.

Tarjolle tulevat vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla musta 104-BT ja valkoinen 104-BTW sekä lisävarusteena kuljetuskotelo. Toistaiseksi hinnasta ja saatavuudesta ei ole tietoa Suomen osalta.

www.jblpro.com

www.studiotec.fi