JVC ja Panasonic ovat yhdistäneet voimansa saadakseen aikaan parasta mahdollista hdr-kuvaa tiettyjen JVC-projektorien ja Panasonicin lippulaivamallin bluray-soittimen yhteistyönä.

Projektoreista mukana ovat vuoden 2019 Procision- ja Reference -sarjan natiivit 4k-mallit. Ne sisältävät Panasonicin DP-UB9000 -soittimen HDR Optimizer -ominaisuutta ajatellen suunnitellut väriprofiilit. Soitimen optimointiominaisuus analysoi toistettavan materiaalin hdr10-metadataa ja säätää sen projektorin ominaisuuksiin sopivaksi.

Lopputuloksena luvataan olevan olevan realistisempaa hdr-kuvaa kuin pelkällä automaattisella sävynkartoituksella ja hdr-optimoinnilla voidaan saavuttaa. Saatavilla on kaksi profiilia – kuvan kirkkautta priorisoiva Pana_PQ_HL ja väriavaruuden laajuutta priorisoiva Pana_PQ_BL.

Väriprofiilit ovat saatavilla kolmeen projektoriin: DLA-NX9, DLA-NX7, DLA-NX5. Niistä kaksi tarjoaa myös 8k-kuvaa e-shift-tekniikalla. Ne tulevat tarjolle projektoreihin ohjelmistopäivityksellä maaliskuun lopussa.

www.panasonic.com/fi

eu.jvc.com