Ruotsalainen korkeantason kaiutinvalmistaja Marten on julkaissut vastikään uuden Parker-kaiutinperheen tiedot. Parker Series asettuu Martenin Heritage- ja Mingus-sarjan väliin.

Kesällä myyntiin tulevista kolmesta mallista kaikista on saatavilla kolme erilaista viimeistelyvaihtoehtoa jotka ovat mattapähkinä, pianopähkinä ja pianomusta.

Kaikki mallit tulevat saataville myös Diamond Edition-versiona. Diamond Edition-versiossa on timanttidiskantit, sisäinen kaapelointi Jorma Design huippumalli Statement-kaapelista, entistäkin paremmat jakosuodinkomponentit ja pykälää paremmat liittimet WBT:n mallistosta.

Marten Parker Duo on uuden Parker-sarjan huippukaiutin jalustalle.

Parker Duo on kokoluokkansa uusi referenssi. Täysin Martenille kustomoidut keraamiset elementit. Uusi resonanssivapaa, monikerrosrakenteinen M-board kotelo. Passiivisäteilijä-elementti takaseinässä mahdollistaa bassotoiston parhaan mahdollisen kontrollin ja dynamiikan. Huippuluokan jakosuodin, niin suunnittelultaan kuin toteutukseltaan ja komponenttien laadultaan.

Lisävarusteena Parker Duo Stand-jalustat. Kolme lujarakenteista pilaria, metallinen alalaippa ja alla IsoAcoustic-vaimennintassut.

Marten Parker Trio on uuden Parker-sarjan tyylipuhdas kaiutin lattiasijoitukseen.

Parker Trio tarjoilee ultraluokan suorituskykyä tyylikkäässä ja sirossa ulkoasussa. Täysin Martenille kustomoidut keraamiset elementit. Passiivisäteilijä-elementit takaseinässä mahdollistavat bassotoiston parhaan mahdollisen kontrollin ja dynamiikan. Uusi resonanssivapaa, monikerrosrakenteinen M-board kotelo. Huippuluokan jakosuodin, niin suunnittelultaan kuin toteutukseltaan ja komponenttien laadultaan.

Marten Parker Quintet on uuden Parker-sarjan huippumalli lattiasijoitukseen.

Parker Quintet tarjoilee referenssiluokan suorituskykyä tyylikkäässä ja vaikuttavassa ulkoasussa. Täysin Martenille kustomoidut keraamiset elementit. Passiivisäteilijä-elementit takaseinässä mahdollistavat bassotoiston parhaan mahdollisen kontrollin ja dynamiikan. Uusi resonanssivapaa, monikerrosrakenteinen M-board kotelo. Huippuluokan jakosuodin, niin suunnittelultaan kuin toteutukseltaan ja komponenttien laadultaan.

Hinnat Marten Parker malleille:

-Parker Quintet sh.27500e pari
-Parker Quintet Diamond Edition sh.40500e pari
-Parker Trio sh.18500e pari
-Parker Trio Diamond Edition sh.30000e pari
-Parker Duo sh.9500e pari
-Parker Duo Diamond Edition sh.18500e pari
-Parker Stand 2600e pari

Lisää tietoa malleista ja saatavuudesta maahantuojalta.