Klipsch jatkaa yhteistyökuvioitaan McLaren-formulatallin kanssa. Tällä kertaa vuorossa on erikoisversio The Fives -aktiivikaiuttimista.

The Fives McLaren Editionissa on tuotu mukaan supermattamusta viimeistely McLarenin ikonisilla papaijan värisillä yksityiskohdilla sekä McLarenin speedmark-logolla. Muun muassa diskanttielementti on papaijanvärinen. Pohjassa puolestaan on Formula 1 -kilparenkaasta inspiraationsa saanut kumimatto.

Muutokset eivät kuitenkaan ole vain kosmeettisia, sillä spesiaaliversioon on kehitelty alusta pitäen pitkän liikepoikkeaman elementit hiilikuidusta, joka on sekä kestävä että kevyt materiaali. Suorituskyvyn luvataan tämän ansiosta parantuneen ja särön minimoituneen. Tuloksena on Klipschin mukaan vivahteikas, syvä ja dynaaminen bassontoisto. Takana on Tractrix-refleksiportti vielä tuomassa kompaktin kokoiseen kaiuttimeen lisää ulottuvuutta.

Tuttuun tapaan mukana on HDMI ARC -sisääntulo television liittämistä varten, phono-sisääntulo levysoittimelle, Bluetooth-yhteys, optinen liitäntä, linjatasoinen RCA, USB-sisääntulo ja subbarilähtö. Pienessä koossa siis varsin mukava kattaus liitettävyyttä. DA-muunnin kykenee 24 bitin ja 192 kilohertsin dekoodaukseen, ja digitaalinen signaaliprosessori on mukana suitsimassa toistoa.

The Fivesien ohjaamiseen on Klipsch Connect -sovellus, josta löytyy muun muassa taajuuskorjain sekä subbarin äänenvoimakkuuden säätö, dynaaminen basso, yökuuntelutila, laiteohjelmistopäivitykset ja aloitusopas.

Kaiuttimet saapuvat jälleenmyyjille helmikuun lopussa. Hintaa niillä on 1 599 euroa parilta.

www.klipsch.com

www.loudgroup.fi