Puolalainen Ferrum Audio on tuoreehko hifi-brändi, sillä se on luotu vuonna 2020. Taustalla on kuitenkin yli 20 vuotta osaamista HEM-yrityksen kautta. Lyhyestä olemassaolostaan huolimatta yhtiö on ehtinyt pokata jo kaksi EISA-palkintoa. Ensimmäisen sai viime vuonna HYPSOS-virtalähde. Tänä vuonna OOR-kuulokevahvistin seurasi perässä ja voitti EISA-palkinnon. Lisäksi valikoimiin kuuluu ERCO-kuulokevahvistin.

Yhtiö valmistaa laitteensa käsin, ja niitä yhdistää kompakti koko. Yhtiön tavoitteeksi kerrotaan yhdistää kestävä kehitys, kestävyys ja laatu kompaktiuteen ja parhaaseen äänenlaatuun mahdollisimman edullisesti.

HYPSOS on ohjelmoitava virtalähde, jossa on sisäänrakennettuja satojen digiäänilähteiden sähköinen profiili. Niiden avulla laitteen pystyy sovittamaan HYPSOSille tai rakentamaan oman profiilinsa. Hintaa on 1 195 euroa.

OOR on analoginen ja balansoitu kuulokevahvistin. Sen luvataan tarjoavan alhaista säröä, valtavaa dynamiikkaa ja vertaansa vailla olevaa yksityiskohtien toistoa ilman kuunteluväsymystä. Hintaa on 1 995 euroa.

ERCO on niin ikään balansoitu kuulokevahvistin mutta myös DAC. Kun yhdistää ERCOon HYPSOS-virtalähteen Ferrum Power Link -teknologialla, tuloksena luvataan olevan ällistyttävän musikaalinen kokonaisuus, jolla saa selätettyä vaikeimmatkin kuulokekuormat.

ferrum.audio

kruunuradio.fi