Kotimainen Oura Health on päivittänyt Ōura-aktiivisuussormuksensa. Uusi malli esiteltiin Slush-tapahtumassa. Siinä missä ensimmäinen malli oli vielä melko kookas kantasormus, uusi malli on sirompi ja selvästi pienikokoisempi.

Myös painoa on huomattavasti vähemmän, 3–5 grammaa, kun alkuperäinen painoi 15 grammaa. Rakenne on titaania. Saatavilla on myös timanttiupotuksilla varustettu versio.

Koon pienenemisestä huolimatta laskentatehon luvataan nousseen kymmenkertaiseksi ja latauksen luvataan lisätyillä toiminnallisuuksillakin riittävän viikoksi. Lataus toimii langattomasti ja sen kerrotaan kestävän 20-80 minuuttia. Sormusta voi käyttää myös uidessa, sillä vedenkestävyyttä kerrotaan riittävän 100 metrin syvyyteen saakka.

Ominaisuudet muistuttavat aktiivisuusrannekkeiden vastaavia. Laite seuraa aktiivisuutta, unen laatua ja vaiheita ja sykettä. Sykettä ja sykevaihtelua voi tarkastella myös päivän aikana. Tiedot välittyvät langattoman bluetooth-yhteyden välityksellä älypuhelimeen. Sormus antaa jopa univinkkejä keräämänsä tiedon perusteella. Se pystyy itsessään tallentamaan tietoja kuuden viikon ajalta.

Sormusta voi ennakkotilata Oura Healthin verkkokaupasta. Koodi SLUSH17 oikeuttaa toistaiseksi 30 prosentin alennukseen. Toimitusten luvataan alkavan ensi vuoden huhtikuussa. Kokovaihtoehdot ovat 17–23 mm.

Balance-versio maksaa mustana ja hopeisena 314 € ja ruusunvärisenä 419 €.
Heritage maksaa mustana hopeisena niin ikään 314 €, Stealth-versiona 419 €.
Balance Diamond maksaa 1 049 €.
Lisäksi ensi vuoden aikana on tulossa kultainen sormus, joka on tehty yhteistyössä Lumoavan kanssa.

www.ouraring.com