Denon Home SB550 soundbar sopii erinomaisesti televisioäänen parantamiseen ja musiikista nauttimiseen. Denon 3D audio, Dolby ATMOS ja DTS:X ja yhteensopiva kaikkien Denon Home- ja HEOS-tuotteiden kanssa. Suurilla ja tilaa vievillä kaiuttimilla on ehdottomasti paikkansa maailmassa, mutta ei välttämättä televisiosi alla. Denon Home Sound Bar 550:n kompakti vain 65cm leveys säästää tilaa uhraamatta suorituskykyä. Yksinkertainen, mutta elegantti muotoilu tekee siitä sopivan mihin tahansa ympäristöön. Kuten kaikki Denon-tuotteet myös Denon Home Sound Bar 550 on suunniteltu ja valmistettu tuottamaan paras mahdollinen äänenlaatu luokassaan. Kehittyneet materiaalit, huippuluokan DSP-osaaminen ja korkeatasoiset kaiutinelementit mahdollistavat loistavan 3D surround-äänen kotiisi.

Denon on ollut johtava kotiteatterivalmistaja jo vuosikymmenien ajan, kehittäen osaamistaan 3D surround-äänissä. Dolby Atmos ja DTS:X elokuvateatteritason ääniprosessointi sekä kuuden kaiutinelementin ansiosta jokainen elokuva saa uuden ulottuvuuden. Kaksi kappaletta Denon Home 150, 250, ja 350 kaiuttimia (tai edellisen malliston HEOS-kaiuttimia) voi liittää surround-kaiuttimiksi, luoden täysipainoisen monikanavajärjestelmän. Jos kaipaat voimakkaampaa bassotoistoa, voit liittää järjestelmään myös langattoman Denon DSW-1H subwooferin.

HEOS-sovelluksella voit toistaa musiikkia haluamistasi musiikkipalveluista*, esim. Spotify Free, Spotify Premium, Amazon Music HD, TuneIn internet radio, TIDAL, Deezer jne.
*Musiikkipalveluiden saatavuus vaihtelee alueittain. Kaikkia palveluita ei välttämättä ole saatavilla ja palveluita voidaan lisätä tai poistaa palveluntarjoajasta riippuen.

Tekniset tiedot:
4K HDMI: 1x sisääntulo / 1x lähtö, eARC-toiminnolla
Optinen: 1x sisääntulo (esim. sellaisen television yhdistämiseksi, jossa ei ole ARC- tai eARC-liitäntää)
USB-liitäntä massamuistille (voit toistaa musiikkitiedostoja esim. USB-muistitikulta)
3.5mm AUX-tuloliitäntä (yhdistä tietokone tai mobiililaite perinteisellä 3.5mm stereoplugijohdolla)

Langaton lähiverkkoyhteys: Voit liittää kaiuttimen langattomaan lähiverkkoon nopeasti ja helposti. Denon Home Sound Bar 550 tukee uusimpia 802.11-verkkoja luotettavan yhteyden luomiseksi
Langallinen verkkoyhteys: Luotettavin yhdistäminen kotisi lähiverkkoon RJ-45 LAN-liitännällä
Langaton Bluetooth-yhteys (v3.0): Toista musiikkia mobiililaitteista tai muista Bluetooth-yhteydellä varustetuista äänilähteistä
Denon Home Sound Bar 550 tukee USB-muistien käyttöä ja muistitikulla olevaa musiikkia voidaan toistaa millä tahansa kotiverkon HEOS-laitteella.
Internet Radioasemat: Voit valita suosikkikanavasi valtavasta Internet-radioasemien valikoimasta
Sisäänrakennettu HEOS-toiminnallisuus: Ohjaa musiikintoistoa kätevästi mobiililaitteella ja yhdistä soundbar osaksi HEOS-monihuonejärjestelmää
Näytön tyyppi ja painikkeet: aktivoituvat liikkeestä, äänenvoimakkuus (+,-), Play/Pause

Tuetut ääniformaatit:
WMA: 192kbps asti
AAC ja MP3: 320kbps asti
FLAC, WAV ja ALAC: 24-bit/192kHz asti
DSD 2.8 ja 5.6MHz

Kaiutinelementit:
2 kpl 19 mm (diskantit)
4 kpl 55 mm (koko äänialueen elementit)
3 kpl 50 x 90 mm (passiivisäteilijät)

Mitat: (L x K x S): 650 x 75 x 120 mm
Paino: 3.3 kg

Suositushinta: 649,90 euroa
Lisätietoa: hifi.fi/fi/product/denon-home-sb550-soundbar-musta/DENONHOMESB550E2