Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming tuo pelaajille huippuluokan äänentoistoa ja käytettävyyttä langattomilla ASTRO A20 -pelikuulokkeillaan.

Toisen sukupolven ASTRO A20 -pelikuulokkeet sopivat sekä uuden ja aiemman sukupolven pelikonsoleille että tietokoneille. Ne tarjoavat langatonta hifitason äänentoistoa ja suorituskykyä niin pelikäyttöön kuin muuhunkin viihteeseen. Käyttömukavuudeltaan mainiot ja muotoilultaan useimmista muista kuulokkeista piristävästi poikkeavat A20 -pelikuulokkeet huolehtivat äänentoistosta jopa 15 metrin etäisyydellä 2,4 gigahertsin langattoman teknologian ansiosta.

Kuulokkeiden mukana tulee USB-vastaanotin, jolla kuulokkeet voidaan helposti parittaa sekä PlayStation- ja Xbox-pelikonsolien että tietokoneen kanssa. ASTRO A20 on yhteensopiva sekä uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsolien että aiempien PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolien kanssa. Usb-vastaanottimia on saatavana myös erikseen, minkä ansiosta yksittäisiä kuulokkeita voidaan helposti käyttää useamman pelilaitteen kanssa.

Kuulokkeet on suunniteltu mukavuus ja käyttäjäystävällisyys mielessä. Pelisessiot voivat helposti venähtää jopa tuntikausien mittaisiksi ja kuulokkeiden pitää tuntua miellyttäviltä käyttää alusta loppuun asti. Kestävät ja monipuolisesti säädettävät ASTRO A20 -kuulokkeet tuntuvatkin kevyeltä käyttää, eivätkä ne rasita käyttäjäänsä edes pitkissä sessioissa.

Myös äänentoiston laatu ja äänen erottelukyky ovat kuulokkeissa etusijalla. ASTRO Audio V2 -tekniikka takaa luonnollisen ja yksityiskohtaisen äänentoiston matalista korkeisiin taajuuksiin. Äänentoisto on kirkas, selkeä ja särötön. Korkeat, matalat ja keskitaajuudet erottuvat tarkasti äänenlähteestä riippumatta. ASTRO A20 -pelikuulokkeissa on myös kolme esimääritettyä taajuuskorjainasetusta. Näistä ASTRO-asetus korostaa peleissä kaivattuja alataajuuksia, kun taas PRO-tila soveltuu paremmin striimaukseen ja ammattipelaamiseen tasapainoisen äänentoistonsa ansiosta. Luonnollisempaan ja neutraaliin äänentoistoon tehty STUDIO-tila sopii erinomaisesti elokuville ja musiikille.

Kuulokkeiden laadukas mikrofoni sopii monipuoliseen kommunikointiin erinomaisesti ja mykistyy automaattisesti pystyasentoon käännettäessä. Kuulokkeiden tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 15 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Kuulokkeiden lataus tapahtuu helposti mukana tulevalla USB-C-johdolla.

Suositushinta: 119 euroa
Lisätietoa: astrogaming.com/en-eu/products/headsets/playstation/a20-gen-2.html#939-001878

Katso kuulokkeiden esittelyvideo alta: