Onanoffin BuddyPhones WAVE -kuulokkeet ovat saapuneet myyntiin Suomessa. Ne ovat langattomat ja lapsille suunnitellut kuulokkeet, joissa on kiinnitetty huomiota erityisesti kuulovaurioiden ehkäisemiseen.

Kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden rajoitin, joka on säädettävissä neljään eri käyttötarkoitukseen sopivaksi. Taaperotilassa äänenvoimakkuus on rajoitettu 75 desibeliin, ja hieman vanhemmille lapsille voimakkuus on säädettävissä 85 desibeliin.

Matkustustilassa rajoitin taas on 94 desibelissä, jolloin kuulokkeet peittävät kulkuneuvon äänet, mutta niitä voi kuunnella väliaikaisesti kovemmalla voimakkuudella. Neljäs tila taas on puhe- ja lauluääntä korostava opiskelutila, jonka valmistaja lupaa auttavan kielellisten taitojen ja kommunikaatiotaitojen kehittymisessä. BuddyPhones WAVE -kuulokkeet ovat saaneet ratkaisustaan ja suunnittelutyöstään A’ Design Award -muotoilupalkinnon.

Kuulokkeet ovat saaneet IP67-tasoisen luokituksen pölyn- ja vedenkestävyydelle. Akunkestoa luvataan yhdellä latauksella 24 tunnin ajaksi. Langaton yhteys yltää bluetoothille tavalliseen tapaan noin kymmenen metrin etäisyydelle. Kuulokkeet sopivat myös puhelukäyttöön yhdysrakenteisen mikrofoninsa ansiosta. Jos haluaa kuunnella musiikkia tai vaikka pelien kuuntelun kaverin kanssa, se onnistuu BuddyCable-jakokaapelilla. Kuulokkeiden mukana tulee myös suojapussi.

Hintaa kuulokkeilla on 79 euroa.

www.auroragroup.fi

www.onanoff.com