Motorolan omistava Lenovo on esitellyt kuutta kuorta, joiden avulla voi hankkia lisäominaisuuksia Motorola-puhelimeensa. Esittely tapahtui Ghanassa Moto Z -mallin lanseeraustilaisuudessa. Lisäominaisuuksia tarjoavat kuoret toimivat juurikin Z-mallin kanssa.

Ghanassa esitellyt kuoret ovat konseptimalleja, joten kaikki niistä eivät välttämättä koskaan tule ilmestymään kauppojen hyllyille. Jonkinlaista tulevaisuudenvisiota niistä kuitenkin pystyy kehittämään, etenkin kun valmistaja on luvannut tuoda markkinoille 12 uutta kuorta tämän vuoden aikana.

360 -modi lisää 360 asteen kameran puhelimen ylälaitaan. Tarkempia tietoja kameran ominaisuuksia ei ole toistaiseksi tiedossa.

DSLR -modin avulla pystyy kiinnittämään linssejä puhelimeen, eli tekemään siitä käytännössä järjestelmäkameran. Aivan järjestelmäkameran ominaisuuksiin ei kuitenkaan päästä, sillä puhelimen kennot ovat huomattavasti pienempiä ja siksi herkempiä kohinalle. Nimestä huolimatta kuori ei myöskään tee järjestelmäkamerasta peilillistä.

DirecTV -modilla pystyy liittämään DirecTV-tikun suoraan puhelimeen ja suoratoistamaan televisiota. Kyseinen palvelu on kuitenkin käytössä vain Yhdysvalloissa.

ROKR on Marshallin kanssa yhteistyössä tehty modi, jossa on luonnollisesti Marsun kaiutin. Studio -modi on toinen Marshall-yhteistyö, joka tuo puhelimeen korkealaatuisen mikrofonin. Katu-uskottavuutta lisää yhteistyökumppanin logo molemmissa.

Action -modin tiedot ovat toistaiseksi puutteelliset, mutta mahdollisesti sillä on jotain tekemistä action-kameroiden kanssa.

Alkuperäisen Phonearenan jutun voit lukea täältä.