LG on ilmoittanut esittelevänsä tammikuun CES 2020 -messuilla uudistetun soundbar-malliston. Useimmat niistä ovat Meridian Audion kehittämiä ja tukevat Dolby Atmos -ja DTS:X-toistoa.

Kärkimalli SN11RG tarjoaa 7.1.4-kanavaista toistoa ja sisältää takakaiuttimet ja subbarin. Muita malleja ovat SN10YG, SN9YG ja SN8YG. Soundbarit on suunniteltu valmistajan 55- ja 65-tuumaisten huipputelevisioiden kaveriksi. Soundbarit tukevat myös 4K-läpivientiä ja lisävarusteena hankittavaa SPK8-takakaiutinsettiä.

Uutena ominaisuutena on AI Room Calibration -huonekalibrointi, joka tapahtuu automaattisesti. Osassa uusista malleista on myös sisäänrakennettu Google Assistant -puheohjaus. Nyt tarjolla on eARC-paluukanava, jonka kautta voi siirtää myös Dolby True HD- ja DTS Master Audio -ääntä.

Tarkempia tietoja uutuusmalleista ei ole vielä tarjolla. Muita tähän mennessä tiedossa olevia julkistuksia LG:ltä ovat 8K-sertifikaatin läpäisevät televisiot ja webOS Auto -sovellus, joka haastaa Android Auton ja Apple CarPlayn.

www.lg.com/fi