Stuff.tv on päässyt tuoreeltaan pikakokeilemaan LG:n eilen julkistaman G7 ThinQ -huippupuhelimen. Kokonaisvaikutelma arviosta on positiivinen.

Näyttöä kehutaan arviossa loistavaksi, sen värejä rikkaiksi ja kirkkautta riittää myös auringonpaisteessa. Asetukset sallivat kirkkaimman tilan käytön tosin vain kolme minuuttia kerrallaan. LG:n itse esiin nostama ominaisuus on puhelimen äänenlaatu. Stuff.tv ei päässyt kokeilemaan da-muunninta tai DTS:X-ääntä, mutta kaiutin on äänekäs ja päihittää muut puhelimet.

Kameraa ei pikatestissä vielä pysty testaamaan tarkkaan, mutta uutta tekoälytekniikkaa kehutaan kiinnostaviksi. Arviossa kuitenkin testattiin Super Bright -ominaisuutta, joka aktivoituu automaattisesti hämärässä kuvatessa. Se tuotti Stuff.tv:n mukaan vaikuttavan selkeän lopputuloksen.

Puhelinta kehutaan uuden Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin ja neljän gigatavun ram-muistin siivittämänä salamannopeaksi verrattuna edeltäjään. Kätevänä pidetään lisäksi Google Assistant -puheohjauksen integrointia. Toiminnon saa käyttöön nappia painamalla jolloin ei tarvitse käyttää Ok Google -komentoa.

Kaiken kaikkiaan puhelin vaikuttaa varteenotettavalta kilpailijalta lippulaivapuhelinten sarjassa. Kiinnostavan siitä tekee kirkas näyttö ja panostukset äänenlaatuun. Täytyy kuitenkin odotella tarkempia testejä ennen kuin osaa sanoa, miten puhelin vertautuu kilpasiskoihin esimerkiksi kameran ja suorituskyvyn osalta.

Stuff.tv:n pika-arvion voi lukea täältä.