Linn on julkistanut uuden Kustom DSM -verkkotoistimen kiinteää asennusta varten. Skotlantilaisvalmistaja on käyttänyt siinä tuttua DSM-verkkotoistoteknologiaansa, joka on pakattu joustavaan ja skaalattavaan pakettiin kaupalliseen käyttöön ja kotiasennuksiin.

Yhtiö on ollut asennushifin kimpussa ennenkin, sillä 90-luvulla Linn esitteli Knekt-monihuonejärjestelmän. 12 vuotta sitten puolestaan näki päivänvalon korkearesoluutioista audiotoistoa tarjoava Klimax DS. Uusi Kustom DSM on näiden molempien jälkeläinen, jossa yhdistyvät monihuoneominaisuudet ja hi-res-toisto.

Laitteesta on kaksi varianttia, joista 2 stream/4 zone -versio tarjoaa nimensä mukaisesti kaksi audiostriimiä ja neljä zonea. 4 stream / 8 zone taas tuplaa lukemat, mutta mahtuu yhtä kaikki yhteen räkkiunitiin. Tarvittaessa useampia laitteita pystyy yhdistämään keskenään.

Kustom DSM tukee myös Crestron- ja Control4-automaatiojärjestelmiä sekä Linnin omaa Kazoo-hallintasovellusta. Sisuksissa on tuorein Selekt DSM:lle kehitetty striimausarkkitehtuuri. Laitteeseen voi yhdistää minkä tahansa vahvistimen ja kaiuttimet. Sisääntuloliitännöistä tarjolla on HDMI ARC, TOSLINK, SPDIF ja RCA-pari. Lähtöinä taas on RCA-pari jokaista zonea varten.

Kustom DSM on valmistajan muiden verkkotoistimien tavoin valmistettu käsin, testattu ja pakattu Linnin tehtaalla yhden henkilön toimesta, joka kirjaa nimensä laitteeseen sen hyväksyttyään. Järjestelmäpäivityksiä luvataan säännöllisesti. Väri on musta, ja mukana tulee räkkikiinnikkeet ja jalat.

www.linn.co.uk