Logitech on julkaissut videon tekemisessä avustavan Logitech Capture -ohjelmiston. Sen avulla voi tehdä striimi- tai tubevideoita matalammalla kynnyksellä kuin tavallisesti. Ohjelmisto on ladattavissa Windows-tietokoneille ilmaiseksi, mutta se vaatii Logitechin C920-, C922- ja BRIO 4K Pro -nettikameran. Lisäksi voi nauhoittaa tietokoneen työpöydän tapahtumia.

Kuvauksessa pystyy käyttämään suodattimia ja kuvasiirtymiä sekä jakamaan tuotoksiaan muun muassa Youtubeen, Facebookiin ja Instagramiin. Kuvaa voi tallentaa samanaikaisesti eri kuvalähteistä, käyttää kuva kuvassa -toimintoa ja järjestellä materiaaleja erilaisiin kehyksiin. Youtubeen pystyy striimaamaan ilman erillistä enkoodausohjelmistoa ja editointi- ja räätälöintitoiminnot ovat silloinkin käytettävissä. Asetukset tallentuvat käyttäjäkohtaiseen profiiliin. Niitä voi olla useita eri käyttötarkoituksiin.

Kuvasuhde, leveys ja tallennustarkkuus ovat valittavissa, samoin valkotasapaino, automaattitarkennus, ja fps-asetus. Tarjolla on myös mobiiliystävällinen 9:16-pystykuvasuhde. Ohjelmisto on ChromaKey-yhteensopiva, käytössä on kuvansiirtoefektejä ja taustojen väriä ja kokoa on mahdollista muuttaa. Myös äänenvoimakkuutta pystyy säätämään ja valokuvia ottamaan sulkematta sovellusta.

Ohjelmisto on ladattavissa täältä.