Sanfransicolainen Magico Audio on julkistanut uuden TITAN 15 -subwooferin, joka edustaa valmistajan subbarimalliston äärimmäistä laitaa.

Vastakkain sijoitetut ja toisensa kumoavat elementit ovat kooltaan 15 tuumaa, ja niiden luvataan tarjoavan peräti 136 desibelin maksimiäänenvoimakkuutta mutta kuitenkin vähäistä säröytymistä. Siinä on alumiininen kartio, jonka luvataan olevan jäykkä painoonsa nähden. Liikepoikkeamaa on nelisen senttiä. Elementtien luvataan kestävän peräti 3 200 watin jatkuvaa tehoa. Toistoalueen luvataan yltävän reippaasti alle ihmisen kuuloalueen eli 10 hertsiin.

Sisuksissa on kaksi 3 200 watin vahvistinta, jotka toimivat D-luokassa. Tarjolla on elektroninen jakosuotimen ja signaaliprosessorin ohjauskeskus, jonka avulla käyttäjä voi kalibroida ja sovittaa TITAN 15 -subbarin pääkaiuttimiin ja kuuntelutilaan. Laitteessa on useita sisääntuloja, kolme esivalintaa, automaattinen signaalintunnistus, automaattinen virrankatkaisu, säröytymisen tunnistus ja lämpösuojaus.

Kotelo on paksu, rimoitettu ja suljettu alumiinikotelo, jota on kehitelty simuloimalla ja fyysisellä testauksella. Tavoitteena on kestävä, vakaa ja akustisesti mahdollisimman vähän ääneen vaikuttava kotelo. Siinä on käytetty kehittyneitä vaimennusmateriaaleja.

www.magicoaudio.com

www.mareks.fi