Magico on on esitellyt A-sarjansa täydennykseksi uuden lippulaivan A5:n. Sarjan kerrotaan saavuttaneen aiempaa laajemman yleisön. Uutuuden luvataan tarjoavan pienempiä sisaruksiaan laajempaa dynaamista aluetta.

Kaiutin on kolmiteinen ja koostuu viidestä kaiutinelementistä. A5:ssä on valmistajan ensimmäinen viiden tuuman keskiäänielementti, jonka luvataan olevan erityisen musikaalinen. Sen kalvo on valmistettu grafeenista ja hiilikuidusta ja puhekela on titaania.

Kolmessa bassoelementissä taas on Magicon Graphene Nano-Tec -kalvot. Keskiääni- ja bassoelementeissä on käytetty uudistettuja kartioita, joiden luvataan tarjoavan parempaa jäykkyyttä painoon suhteutettuna. Suunnittelussa on käytetty tietokonemallinnusta parhaan mahdollisen jäykkyyden ja vaimennuksen saavuttamiseksi. Siinä on viiden tuuman titaanipuhekela. Diskanteista huolehtii beryllium-kalvoinen 28 millimetrin dome.

Jakosuotimessa on käytetty ensimmäistä kertaa Mundorfin uusia M-Resist-vastuksia. Mukana on Linkwitz-Rileyn 24 desibelin suodin. Kotelossa on käytetty Magicon Q-sarjan tavoin lentokonetasoista 6061-T6-alumiinia. Sisus on rimoitettu resonanssien minimoimiseksi, ja keskiäänielementti on osastoitu erikseen.

Herkkyydeltään kaiuttimet ovat 88 desibeliä, kuormaltaan 4 ohmia ja vahvistintehoksi suositellaan 50–1000 wattia. Ilmoitettu taajuusvaste on 22 Hz – 50 kHz.

Magico A5 saapuu markkinoille vuoden 2020 alussa. Aikataulu ja hinta Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

www.magicoaudio.com