MajorHiFi on testannut Beyerdynamicin IFA 2018 -messuilla esittelemät Soul Byrd -nappikuulokkeet. Niiden hinta on 80 euron tietämillä.

Soul Byrdit ovat rakenteeltaan kevyet ja pienet, mutta pysyvyys on MajorHiFin mukaan hyvä. Arviossa kehutaankin kuulokkeita yhdeksi mukavimmista hintaluokassaan. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat muovia ja monilta osin kierrätettävät. Monet osat pystyy myös vaihtamaan.

Basso yltää kymmeneen hertsiin eli napeiksi kunnioitettavan alas. Nimellisimpedanssi on mobiiliystävällisen matala 18 ohmia ja herkkyyskin on varsin mukavat 103 desibeliä. Bassot ovat MajorHiFin mukaan tarkat ja yksityiskohtaiset, jopa analyyttiset. Muhevimman basson ystäville ne eivät siis ole välttämättä sopivimmat.

Keskialueella on myös kohtuullisesti yksityiskohtia ja todenmukaisuutta, mutta myös hieman säröä. Lauluäänen toistoa MajorHiFi kehuu ilmiömäiseksi. Diskantit jatkavat yksityiskohtaista toistoa, mutta ovat arvion mukaan ajoittain sähäkkyyden rajoilla. Nappikuulokkeiksi Soul Byrdissä on myös tilantunnetta, syvyyttä ja sijoittelua.

Kaikkiaan kuulokkeet ovat parhaiden joukossa hintaluokassaan. Bassonnälkäisille arvioija suosittelee Shuren SE-215:tä ja popin ystävien kannattaa harkita Sennheiserin HD1 -kuulokkeita, vaikka Beyerdynamic on tarkempi ja tasapainoisempi.

MajorHiFin arvion voi lukea täältä.