Marshall on julkistanut uudet Motif ANC -ja Minor III -kuulokkeet.

Motif ANC on valmistajan ensimmäinen langaton vastamelukuulokemalli. Vahvistinlegendan brändillä kuulokkeet valmistaa ruotsalainen kuuloke- ja kaiutinvalmistaja Zound Industries Industrial. Ensimmäiset täyslangattomat kuulokkeensa aiemmin tänä vuonna.

Vastamelutoiminnon ja taajuuskorjaimen asetuksia pystyy säätämään sovelluksella. Myös passiivisen meluneston luvataan olevan kohtalaisella tasolla, sillä korvasovittimet ovat napakasti istuvaa mallia. Niitä on tarjolla kolmea kokoa.

Sisuksissa on 6 millimetrin dynaamiset elementit. Kuulokkeissa on kaksoismikrofonit puheluja varten. Kuulokkeet ovat IPX5-tasoisesti vedenkestävät, joten ne kestävät sadetta ja hikeä.

Latauskotelo on valmistajalle tyypilliseen tapaan viimeistelty keinonahalla, ja totta kai sitä koristaa myös tuttu Marshall-logo. Latauskotelon kanssa akun luvataan kestävän kaikkiaan 20 tuntia, ja virtaa riittää yhdellä latauksella 4,5 tunniksi, mikä ei ole varsinaisesti alan huippua. Kotelo tukee myös langatonta latausta, ja se on IPX4-tasoisesti vedenkestävä. Kuulokkeiden hinta on 199 euroa.

Marshall esitteli myös edullisemmat langattomat Minor III -kuulokkeet, jotka ovat valmistajan edullisimmat lajissaan. Ne ovat väritykseltään kokomustat ja IPX4-tasoisesti vedenkestävät. Sisuksissa on 12 millimetrin dynaamiset elementit. Akunkestoa luvataan 25 tuntia, ja viisi tuntia kertalatauksella. Myös Minor III -kuulokkeiden kotelo tukee langatonta latausta. Niiden hinta on 129 euroa.

www.marshallheadphones.com