Master & Dynamic esitteli kaksi uutta täyslangatonta kuulokemallia – MW07 Go ja MW07 Plus. Niistä täysin uusi Go-malli on suunniteltu urheilukäyttöön. Kesällä kokeilemastamme MW07:sta päivitetty Plus-malli taas sisältää vastamelutoiminnon ja paremman akunkeston.

MW07 Plussassa on kahden mikrofonin voimin toimiva vastamelutoiminto, joka vaimentaa ympäristön ääniä. Akunkestoa on siinäkin 10 tunniksi, mutta kuljetuskotelo tarjoaa niissä peräti 30 tunniksi lisäaikaa. Bluetooth-yhteys on siinäkin versiota 5.0, ja kantamaksi luvataan mukavat 30 metriä. Kuulokkeet tukevat myös aptX- ja SBC-koodekkeja, jotka tarjoavat parempaa äänenlaatua. Toistoa pystyy hallitsemaan fyysisillä painikkeilla.

MW07 Go -kuulokkeet ovat pienemmät ja varustettu IPX6-luokituksella. Akunkestoa kuitenkin luvataan täyslangattomiksi kunnioitettavat 10 tuntia yhdellä latauksella. Latauskotelo puolestaan tarjoaa 12 tuntia lisäaikaa. Lataaminen täyteen vie 40 minuuttia, mutta 15 minuutin pikalatauksella varauksen saa jo 40 prosentin tasolle. Bluetooth-yhteys on versiota 5.0.

MW07 Plus maksaa 299 euroa. Ne ovat tilattavissa heti. MW07 Go taas maksaa 199 euroa. Niiden myynti alkaa 23. lokakuuta.

www.masterdynamic.eu

www.turascandinavia.com/fi