McIntosh esitteli uuden C2700 -esivahvistimen, joka yhdistää yhtiön 70-vuotisen kokemuksen putkiteknologiasta ja tuoreimman DA2-muuntimen. Putkina on viisi kappaletta 12AX7A:sta sekä yksi kappale 12AT7:ää.

DA2-moduuli on aikaisemmin nähty vain C53-esivahvistimessa. Usb-liitännän kautta muunnin kykenee dsd512- ja dxd 384 kHz laatuun, koaksiaalisen ja optisen liitännän kautta puolestaan 24 bitin ja 192 kilohertsin laatuun. Lisäksi laitteessa on yhdeksän analogista liitäntää, joihin kuuluu balansoituja ja balansoimattomia.

Vahvistimen phono-liitäntä tukee sekä mc- että mm-äänirasioita. Lisäksi mukana on HDMI ARC -lähtö, jonka avulla onnistuu Dolbyn ja DTS:n surround-formaattien läpivienti televisiosta. Laite tukee myös HDMI CEC:tä, joten sen kaukosäätimellä voi säätää myös television äänenvoimakkuutta ja kytkeä siihen virrat. McIntoshin SACD-soittimien omistajia ajatellen vahvistimessa on myös MCT-portti.

Lähtöinä on kolme balansoitua ja balansoimatonta variable-liitäntää sekä yksi balansoimaton fixed-liitäntä sekä 6,3 millimetrin kuulokeliitäntä High Drive -kuulokevahvistimella. Digitaaliset ja analogiset piirit sijaitsevat kotelossa omissa osastoissaan häiriöiden minimoimiseksi.

Hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

www.mcintoshlabs.com

www.neby.fi