Kempeleläinen Welapro esittelee CES-kuluttajaelektroniikkamessuilla uuden Weela-kotikuntosalilaitteen. Laite on pienikokoinen, mikä johtuu suurelta osin sähköisestä vastuksesta, jolloin ei ole tarvetta perinteisille painoille. Vastus yltää 50 kilogrammaan asti ja sitä voi säätää itse laitteesta. Laite on myös monipuolinen, sillä se soveltuu yli sataan eri harjoitukseen.

Itse laitteen lisäksi saatavilla on sovellus, joka opastaa harjoittelussa, tarjoaa harjoitteluohjelmia ja seuraa kehittymistä. Vajaan neliön lattiapinta-alaa vievän laitteen voi helposti piilottaa treenien välillä. Peruspaketin mukana tulee Weela-kuntosalilaite, kahvat eri harjoituksia varten personal trainer -sovellus.

Laite on nyt ennakkotilattavissa Indiegogo-joukkorahoituspalvelussa, jossa hinnat alkavat 399 dollarista ja päättyvät 799 dollariin. Rahoituksesta on saatu kasaan tätä kirjoittaessa jo reilu kolmannes, vaikka kampanjaa on jäljellä vielä 40 päivää.

Aikaisemmin Weelasta on ilmestynyt ammattilaisille tarkoitettu malli, mutta nyt esitelty kuluttajille suunnattu ja kotikäyttöönkin sopiva laite korvaa sen.

www.weela.fi