Mobvoi on esitellyt uuden TicWatch Pro 3 Ultra GPS -älykellon. Se on suorituskyvyltään parannettu ja aiempaa kestävämpi versio TicWatch Pro 3 GPS -kellosta.

Mukana on jatkuva sykemittaus, joka tunnistaa myös epätavallisen sykkeen ja eteisvärinän, sekä henkisen kuormituksen ja energiatasojen arviointi. Tarjolla on myös happisaturaatioanturi. Niitä voi seurata joko kellon omalla sovelluksella tai Mobvoi-mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa iOS- tai Android-käyttöjärjestelmille.

Kellon avulla voi seurata terveys- ja liikuntatietoja. Harjoittelutiloja on yli 20 kappaletta. Reaaliaikaiset tilastotiedot ja harjoitteluyhteenvedot ovat tarkasteltavissa kellosta tai mobiilisovelluksesta. TicWatch Pro 3 Ultra GPS näyttää myös puhelimen ilmoitukset. Käyttöjärjestelmänä on Googlen kehittämä Wear OS.

Tarjolla on Google Pay -lähimaksut sekä Spotify-sovellus, joten kelloon pysty lataamaan Spotify Premium -tilaajana musiikkia ja podcasteja kuunneltavaksi ilman puhelinta.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS:n luvataan pystyvän 40 prosenttia edeltäjäänsä parempaan suorituskykyyn. Siinä on Qualcommin Snapdragon Wear 4100 -alustaa hyödyntävä piirisarja, joka nopeuttaa sovellusten lataamista. Suorittimia kellossa on kaksi, ja lopputuloksena käytön luvataan olevan nopeampaa, sujuvampaa ja virrankulutukseltaan vähäisempää.

577 milliampeeritunnin akulla virtaa luvataan riittävän Smart Mode -tilassa 72 tuntia ja piheimmässä Essential Mode -tilassa peräti 45 päivää. Kovempaakaan käyttöä ei tarvitse pelätä, sillä kello täyttää Yhdysvaltojen armeijan MIL-STD-810G-kestävyysstandardin ja on lisäksi IP68-luokitellusti suojattu pölyltä ja vedeltä. Satelliittipaikannusjärjestelmistä tarjolla on GPS, Beidou, GLONASS, Galileo ja QZSS.

Runko on musta ja valmistetu ruostumattomasta teräksestä, nailonista ja lasikuidusta. Painoa on 41 grammaa. Ranneke on vaihdettava ja valmistettu fluorikumista. Värivaihtoehtoja on peräti 18 kappaletta.

Hintaa TicWatch Pro 3 Ultra GPS -älykellolla on 299,99 euroa.

www.mobvoi.com