Monihuonevahvistimella tarkoitetaan yleensä langattomia monihuonejärjestelmiä tukevia laitteita. Niihin on kuitenkin tarjolla yleensä vain rajattu määrä järjestelmän omia kaiutin- ja vahvistinmalleja.

Dayton Audio on lähestynyt asiaa toisin. Sen valikoimissa on MA1260-vahvistin, jolla pystyy rakentamaan peräti kuusi stereokaiutinparia kattavan langallisen monihuonejärjestelmän. Vahvistimessa on kaksi väyläsisääntuloa ja -lähtöä, minkä lisäksi jokaiselle kanavalle löytyy myös oma linjasisääntulo. Niinpä joka kanavaparista voi ajaa myös eri musiikkia. Kaikille kanaville on myös riippumattomat vahvistussäätimet. Halutessaan laitteen saa myös asennettua räkkiin.

Vahvistin toimii d-luokassa ja tarjoaa 65 wattia jatkuvaa tehoa kahdeksan ohmin kuormalla sekä 89 wattia jatkuvaa tehoa neljään ohmiin. Kaiutinlähdöt ovat myös sillattavia, jolloin tehoa on tarjolla lisää. Liitännöissä on myös herätevirta tulot ja -lähdöt. Signaali-kohinasuhteeksi ilmoitetaan 100 desibeliä a-painotettuna ja taajuusalueeksi 7,5 Hz – 48 kHz.

Hinta on tuhannen euron tietämillä.

www.daytonaudio.com

www.audelec.fi