Motorola on esitellyt uuden One Action -älypuhelimen. Puhelin kuuluu Android One -ohjelmaan, eli siinä on puhdas Android-käyttöjärjestelmä, joka lupaa suuret käyttöjärjestelmäpäivitykset kahden vuoden ajan ja tietoturvapäivitykset kolmen vuoden ajan. One Actionissa on 6,3 tuuman IPS LCD -näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa ja kuvasuhde 21:9. Näytössä sijaitsevassa reiässä on 12 megapikselin selfie-kamera, jolla on mahdollista kuvata 4K-tasoista videokuvaa.

Kiinnostavimmat kameraominaisuudet löytyvät kuitenkin takaa. Pääkameran kenno yltää 12 megapikselin tarkkuuteen ja se on varustettu f/1,8-aukkosuhteella. Pääkameralla pystyy kuvaamaan myös 4K-videota. Erikoisen kameraratkaisusta tekee kakkoskamera, jolla pystyy kuvaamaan Full HD -tasoista vaakatasoista videokuvaa pystyasennossa. Kakkoskameran kenno on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä ja se on varustettu 117 asteen kuvakulmalla. Taustan pehmennystä varten löytyy vielä viiden megapikselin syvyyskamera.

Järjestelmäpiirinä on Samsung Exynos 9609, ja sen kaverina on neljän gigatavun ram-käyttömuisti sekä 128 gigatavun tallennusmuisti. Halutessaan lisätilaa saa muistikorttipaikan avulla. Puhelimessa on 3 500 milliampeeritunnin akku, jota ladataan suhteellisen vaatimattomalla 10 watin teholla usb-liitännän kautta. Langallisen kuuntelun ystäville on tarjolla 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Tunnistautuminen tapahtuu sormenjälkilukijalla.

Hintaa puhelimella on 259 euroa.

www.moto.com