Motorola on tuomassa joulukuussa julkistetun One Hyper -puhelimensa Suomeen. Myynti alkaa täällä 3. helmikuuta 369 euron suositushintaan. Puhelimessa on 6,5 tuuman IPS LCD -näyttö, joka yltää Full HD+ -tasoiseen resoluutioon. Näyttö kattaa koko etupaneelin, sillä 32 megapikselin selfie-kamera pomppaa esiin yläreunasta tarvittaessa. Takana on peräti 64 megapikselin pääkamera, joka pystyy 4K 30 fps -laatuista videota tai Full HD -videota 60 fps nopeudella. Kakkoskamerana on 118 asteen ultralaajakulma 8 megapikselin kennolla.

Puhelimessa on Qualcommin keskihintaluokan Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri. RAM-käyttömuistia on 4 gigatavua ja sisäistä muistitilaa 128 gigatavua. Jos kaipaa lisätilaa, sitä saa peräti teratavun kapasiteettiin saakka muistikortin avulla. Puhelimessa piilee Android 10 -käyttöjärjestelmä, joka kuuluu Android One -ohjelmaan.

Akku on kapasiteetiltaan nykyisin tavanomaiset 4 000 milliampeerituntia. Sen luvataan kestävän 38 tuntia. Paketissa on 27 watin laturi, mutta puhelin tukee tarvittaessa myös 45 watin pikalatausta. Takaseinämä on muovia, ja puhelimessa on 3,5 mm kuulokeliitäntä ja sormenjälkilukija.

Värivaihtoehtoina puhelimessa ovat Deepsea Blue ja Fresh Orchid.

www.moto.com