MR Hifi on lisännyt rosteriinsa kaksi uutta edustusta. Sekä Rosso Fiorentino että Pathos edustavat italialaista highendiä.

Kaiuttimista vastaa Rosso Fiorentino, joka tekee nimellään kunniaa 1500-luvun keksijälle ja taiteilijalle. Yhtiö on tuonut premium- ja referenssikaiuttimissaan kerryttämäänsä osaamista edullisempaan ja suuremmalle yleisölle tarkoitettuun Classic-sarjaan. Malliston kärjestä löytyy toisiksi kalleimman luokan Reference-sarja ja huippusarja Flagship. Kaikkien valmistajan kaiuttimien johdotus on hopeapinnoitettua kuparijohtoa. Liittiminä taas on Rosso Fiorentinon omat kupariset ja rodium-pinnoitetut. Kaikki mallisarjat ovat kuultavissa MR Hifissä.

Vahvistinosaamista taas edustaa Pathos Acoustics, jonka perustivat vuonna 1994 Gaetano Zanini, Gianni Borinato ja Paolo Andriolo. Laitteet on valmistettu käsin Italiassa. Valmistajan inPol-tekniikalla toteutetuissa hybridivahvistimissa etuasten jännitevahvistus ja bufferointi on toteutettu putkilla ja pääteasteissa mosfetit. Ne toimivat kokonaan A-luokassa, mutta tuottavat tavallisesta poikkeavan toteutuksensa vuoksi 24–50 prosenttia suuremman tehon, kuitenkin matalalla antoimpedanssilla. Muut kuin inPol-vahvistimet puolestaan toimivat a/ab-luokassa. Putki- ja pääteasteet ovat myös tyypillisesti toisistaan erotetut, myös virtalähteen osalta. Pathokselta MR Hifissä on kuunneltavissa suosituimmat mallit.

www.rossofiorentino.com

www.pathosacoustics.com

www.mrhifi.fi