MR Hifi järjestää huhtikuussa Hyvän äänen kartanomessut Rastilan kartanossa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Kuultavana on monenlaista tuttavuutta eri valmistajilta. Transmissiolinjaan luottavalta brittiläiseltä PMC:ltä kuunneltavissa on lippulaivamalli Fenestria, jota ajaa Brystonin laitteisto. PMC:n tavoin brittiläisestä BBC-monitoriperinteestä ponnistava Harbeth on mukana 30.2-mallillaan.

Kotimaisia kaiuttimia edustaa Gradient 1.4, joka näki päivänvalon Suomen satavuotispäivänä. Länsinaapurista debyytin MR Hifin valikoimiin puolestaan tekee Marten. Vähän etelämpää Tanskasta mukana on Dynaudion Contour-sarja sekä Audiovectorin QR5-lattiakaiutin. Italialaisvahvistuksena on tuore kiinnitys Rosso Fiorentino. Kuulokepuolelta taas on esillä laaja mallisto Staxin elektrostaatteja.

Digitaalista musiikintoistoa tarjoavat Naimin Uniti-mallit sekä Melcon musiikkipankit.
Vinyylipuolelta esillä on Rega Planar 8, jolle vahvistuksen tarjoaa myös Rega. Muusta vahvistintarjonnasta vastaa muun muassa Marantzin highend-tason Reference-sarja, joka on Ken Ishiwatan käsialaa, sekä äskettäin MR Hifin edustuksiin liittyneet italialaiset Pathos-mallit, joka valmistaa myös ääniläheitä. Putkien lämpöä taas tarjoaa brittiläinen Ear Yoshino. Mukana valmistajalta on mahdollisesti uusi DAC5-muunnin.

Muuta oheistuotetta on esillä muun muassa TK Cablen johtojen ja Konton akustiikan muodossa. Mukana paikalla on myös maahantuojien edustajia. Tapahtumapaikalla toimii Cafe Monami, josta saa purtavaa. Hyvän äänen tapahtuman FB-sivut löytyvät täältä.

www.mrhifi.fi