NAD on esitellyt CES 2020 -messuilla uuden lippulaivaluokan Masters M33 -verkkovahvistimen. Se muistuttaa Masters M10 -mallia, mutta tarjoaa kehittyneempiä ominaisuuksia kuten 200 watin tehon kanavaa kohden sekä vähäisempää säröä ja kohinaa tarjoavaa Purifin Ultra-Quiet -vahvistinteknologiaa.

Mukana on korkearesoluutioinen BluOS-suoratoistoalusta. Se sisältää myös monihuonejärjestelmän, johon voi liittää NAD:in lisäksi esimerkiksi Bluesoundin ja Dalin laitteita. Myös MQA-toisto onnistuu. Masters M33:ssa on lisäksi AirPlay 2 ja aptX HD Bluetooth -yhteydet. Muita ominaisuuksia ovat 32 bitin DA-muunnin ja Diracin huonekorjain.

Fyysisiä sisääntuloliitäntöjä on niin digitaalisena kuin analogisenakin, mukaan lukien phono levysoittimelle. Television liittäminen onnistuu HDMI-liitännän kautta, joka tukee eARC-paluukanavaa. Kaiutinliitäntöjä on kaksin kappalein, minä ansiosta myös kaksoisjohdotus onnistuu. MDC-moduulit mahdollistavat myös vahvistimen ominaisuuksien päivittämisen myöhemmin ajan tasalle.

Hhintaa ja saatavuutta ei ole vielä tiedossa Suomen osalta. Joka tapauksessa vahvistin sijoittuu 2 999 euron Masters M10 -vahvistimen yläpuolelle.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi