WhatHiFi on testannut NAD:in D 3020 V2 -vahvistimen. Odotukset olivat korkealla, sillä ykkösversio sai aikanaan lehden vuoden valinta -pystin. Uusi mallikin saa viisi tähteä. Suomessa sen suositushinta on 499 euroa.

Ulkonäkö on lähes ennallaan verrattuna edeltäjään, mutta nyt mukana on myös vinyyliliitäntä mm-rasioita varten. Muita liitäntöjä ovat optinen, koaksiaalinen, rca ja subbarilähtö. Langattomista löytyy bluetooth. D 3020 V2:ssa on D-luokan vahvistin ja mukana tulee luottokorttityyppinen kaukosäädin.

Toisto on arvion mukaan tasapainoinen ja yksityiskohtainen. Bassokorostus on valittavissa ja se on WhatHiFin mukaan tyylikäs, mutta ei välttämättä tule tarpeeseen. Parasta vahvistimessa on kuitenkin aikatarkkuus ja dynamiikka, jotka eivät ole poikkeuksellisia, mutta kuitenkin riittävän tarkkoja ja musikaalisia ollakseen viihdyttäviä.

Lehden mukaan samaa hinta/laatusuhdetta tarjoaa Marantz. Mutta muita vastaavilla ominaisuuksilla ja äänenlaadulla varustettua vahvistinta on hankala löytää.

WhatHiFin arvion voi lukea täältä.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi