Bluetooth-kaiutin AEC:ltä, jossa on musiikin mukaan välkkyvät LED-valot 360 astetta ympäriinsä. Voit valita LED-valotilan kuudesta erilaisesta tilasta. Äänenvoimakkuus näkyy myös LED-palkkina, kun säädät volumea. LED-valoja kaiuttimessa on jopa 80kpl!

Äänenlaatu näin pieneksi kaiuttimeksi on yllättävän hyvä ja 2kpl 40mm elementtiä päästääkin ulos hyvän äänen, peitoten monet isommat ja kalliimmat kaiuttimet.

Kaiuttimessa on mikrofonilla varustettu kontrollipaneeli, josta voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaleita, vastata puhelimeen, säätää LED-valojen tyyliä jne. Voit myös asettaa FM-radion päälle tai soittaa musiikkia muistikortin kautta. Pystyt kuuntelemaan musaa myös 3.5mm audiojohdon kautta ja käyttää sitä vaikka tietokonekaiuttimena tai muussa tarkoituksessa, sillä eihän jokaisessa laitteessa ole Bluetooth-yhteyttä. Pystyt siis yhdistämään puhelimesi kaiuttimeen Bluetoothin tai NFC-parituksen kautta.

Kaiutin on pienikokoinen ja siten kulkee myös hyvin mukana sekä 8 tunnin soittoajan ansiosta sopii erityisesti matkakaiuttimeksi. Jos akku on loppumassa, voit aina ladata sitä matkalla vaikka virtapankista.

AEC Bluetooth NFC-kaiuttimen tekniset tiedot:

Teho: 2 x 3 W
Elementit: 2 x 40 mm
Herkkyys: 100 dB
Taajuus: 20 Hz – 20 KHz
360-asteinen äänikenttä
Bluetooth: V3.0
Protokollat: A2DP, HFP, HSP, AVRCP
NFC-paritus
FM-radio
Muistikorttituki: MicroSD 32 GB
Vastausnäppäin
Mikrofoni
6 erilaista LED-tilaa
Soittoaika: n. 8 tuntia
Materiaali: Metalli & silikoni
Mitat: 157 x 70 mm
Paino: 325 grammaa

Hinta: 39,95 euroa
Lisätietoja: e-ville