Nokian älytelevisiot valmistava StreamView on julkistanut uuden Streaming Stick 800 -laitteen liitettäväksi television hdmi-liitäntään. Sillä on Android TV -käyttöjärjestelmän ansiosta mahdollista saada vanhempaankin televisioon tuoreimmat älyominaisuudet.

Tarjolla on Android TV:lle tuttuun tapaan kattava valikoima sovelluksia ja suoratoistopalveluita, mukaan lukien suomalaisia. Sovelluksia Google Play -kaupassa on yli 7 000 kappaletta. Laitteessa on myös sisäänrakennettu ChromeCast.

Mukana tulee kaukosäädin, joka toimii Bluetoothin kautta. Sen painikkeet ovat taustavalaistut, ja kaukosäätimellä voi ääniohjata laitetta Google Assistantin kautta. Käyttöjärjestelmän versio on 11, eli toiseksi uusin. Streaming Stick 800 tukee korkeintaan Full HD -tasoista resoluutiota.

Hintaa laitteella on StreamView’n virallisessa verkkokaupassa 59,9 euroa. Laitetta on lupa odottaa myös jälleenmyyjien valikoimiin. Streaming Stick 800:n ja kaukosäätimen lisäksi mukana on laturi, hdmi-jatkojohto, kaukosäätimen paristot ja pikaopas.

streamview.com