HMD Global julkisti tällä viikolla uuden Nokia X6 -älypuhelimen. Se sijoittuu ominaisuuksiensa puolesta Nokia 6 -ja Nokia 7 Plus -mallien väliin, mutta on joka suhteessa aavistuksen kutosmallia pienempi ja myös kevyempi. Siitä huolimatta näyttö on loven ansiosta aavistuksen suurempi eli 5,8-tuumainen, ja sen kuvasuhde on 19:9.

Takaosan kaksoiskamerassa on 16 megapikselin värillinen kenno f/2,0-aukolla sekä viiden megapikselin monokromikenno f/2,2-aukolla. Selfiekamerassa kennon tarkkuus on niin ikään 16 megapikseliä ja aukkoluku f/2,2.

Järjestelmäpiiri on Nokia 6 -mallin Snapdragon 630 -piiriä hieman järeämpi Snapdragon 636. Myös ram-muistia on gigatavu enemmän eli neljä gigatavua, minkä lisäksi saataville tulee myös kuuden gigatavun versio. Tallennustilan koko on mallista riippuen 32 tai 64 gigatavua, ja laajennusvaraa on microSD-kortilla 256 gigatavuun saakka.

Pikalataus on tuettu ominaisuus. Käyttöjärjestelmä on tuoreeltaan Android 8.1 Oreo. Värivaihtoehdot ovat sininen, musta ja valko-hopea.

Vielä ei tiedetä, tullaanko puhelinta myymään muualla kuin Kiinassa. Yhtiön Juha Sarvikas on kuitenkin arvoituksellisesti kysellyt Twitterissä, pitäisikö puhelin tuoda myyntiin myös Kiinan ulkopuolella. Prosenttien mukaan kyllä, mutta tässä tapauksessa äänten määrä merkinnee enemmän.