ZTE:n alaisuudessa toimivan Nubian Red Magic 3 -pelipuhelin on tulossa myyntiin Euroopassa. Se saapuu redmagic.gg-verkkokauppaan 27. toukokuuta 479–599 eurolla.

Hintaan nähden puhelimessa on monin tavoin järeää tekniikkaa. Siinä on Qualcommin järein Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri. Ram-käyttömuistia on edullisemmassa mallissa kahdeksan gigatavua ja kalliimmassa 12 gigatavua. Tallennustilaa puolestaan on edullisemmassa versiossa 128 gigatavua ja kalliimmassa 256 gigatavua.

Pelikäyttöä ajatellen puhelimessa on jo monista pelipuhelimista tuttu nestejäähdytys, mutta myös harvinaisempana ratkaisuna pyörivä tuuletin. Valmistaja lupaa jäähdytyksen olevan uuden ratkaisun ansiosta 500 prosenttia tehokkaampaa. Pelitilaa varten puhelimessa on erillinen kytkin. Sen avulla voi käynnistää pelejä, tallentaa pelivideoita, seurata lämpötilaa ja säätää miten nopeasti tuuletin pyörii.

Amoled-näyttö on kooltaan 6,65 tuumaa ja tarkkuudeltaan 2 340 x 1 080 pikseliä. Sen virkistystaajuus yltää OnePlus 7 Pron tavoin 90 hertsiin, minkä pitäisi auttaa pelien liikkeiden sulavuudessa. Takaa löytyy kustomoitava rgb-valaistus.

Myös akku on järeä 5 000 milliampeeritunnin kapasiteeltillaan. Sen lataus sujuu 27 watin pikalatauksen avulla usb-c-liitännän välityksellä. Puhelimessa on eteenpäin sijoitetut stereokaiuttimet ja se tukee DTS:X-tilaääntä. Myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä löytyy.

Kamerapuolella panokset eivät ole niin kovia, sillä takana on vain yhdellä kennolla varustettu kameraratkaisu. Sen tarkkuus tosin on 48 megapikseliä. Edessä puolestaan on 16 megapikselin kamera.

Käyttöjärjestelmänä on likipitäen puhdas Android 9 Pie.

redmagic.gg