OnePlus TV:n ilmestymisaikataulusta on saatu tarkempaa tietoa. Yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut OnePlussan foorumilla, että televisio näkee päivänvalon syyskuussa, käytännössä siis aivan pian.

Alun perin OnePlus kertoi kehittävänsä omaa televisiota viime vuoden puolella. Huhut alkoivat yltyä kesän mittaan, ja ensimmäiset tiedot paljastuivat jo Bluetooth SIG:n kautta. Elokuussa OnePlus ilmoitti television kantavan yksinkertaisesti nimeä OnePlus TV, vaikka nimikilpailukin järjestettiin.

Tällä hetkellä tiedossa on, että käyttöjärjestelmänä on ilmeisimmin Android TV, televisiossa on LED-paneeli ja kokovaihtoehtoina 43, 55 ja 75 tuumaa. Mahdollisesti myös kaukosäädin poikkeaa jollain tavoin tavallisesta, sillä Lau on moittinut televisioiden kaukosäätimien vanhanaikaisuutta.

Aiemmin vaikutti siltä, että televisiosta ei olisi välttämättä tulossa Euroopan markkinoille tarkoitettua versiota, mutta Lau on kertonut yhtiön pyrkivän saamaan television myyntiin Intian ohella Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

www.oneplus.com