Parasoundin CEDIA 2017 -tapahtumassa julkaisema ZoneMaster 2350 -vahvistin on nyt valmis. Kyseessä on d-luokan vahvistin, jonka antoteho on kahdeksan ohmin kuormalla 350 wattia ja neljän ohmin kuormalla 600 wattia. Sen luvataan kuitenkin selviytyvän helposti myös kahden ohmin kuormasta. Ottoasteet ovat ab-luokkaa ja niiden luvataan olevan vähäkohinaiset.

Vahvistimessa on kaksikanavainen analoginen alipäästösuodin subwoofer-käyttöä varten. Sen jakotaajuus 80 hertsiä ja jyrkkyys on 24 desibeliä / oktaavi. Ylipäästösuodinta varten puolestaan on kytkin, jossa vaihtoehtoina ovat 30 Hz, 80 Hz ja off.

Vahvistimessa on linjatasoisten sisääntulojen lisäksi myös hi level -sisääntulot. Niiden avulla vahvistimeen voi kytkeä myös laitteita, joissa ei ole pre-out-lähtöjä. Kaiutinlähdöt löytyy a- ja b-zoneille, jotka on valittavissa etupaneelin napista.

Takapaneelista löytyy löytyy myös stereo- ja monotilan valintaan. Linjatasoisina on kaksi subwoofer-lähtöä ja yksi stereolähtö. Sisääntulovoimakkuuden säädöt ovat erikseen oikealle ja vasemmalle kanavalle.

www.parasound.com