MMD, johtava teknologiayritys ja Philips-näyttöjen lisenssikumppani, julkaisee Philips E2 Series -näyttömalliston: upouusi sekä kotiin että toimistoihin sopiva mallisto yhdistää elegantin designin ja innovatiiviset toiminnot. Niissä on mallista riippuen joko kolmelta tai kaikilta neljältä reunaltaan tyylikäs kehyksetön muotoilu, joten käyttäjä voi keskittyä täysin sisältöönsä, ilman häiriötekijöitä. Ne sopivatkin erityisen hyvin graafiseen suunnitteluun ja ammattilaiskäyttöön. Malliston näytöt tarjoavat valinnanvaraa Full HD -näytöistä aina 4K UHD:n saakka.

Kaikissa E2-näytöissä on laaja katsomiskulma, terävät kuvat ja poikkeuksellisen syvät kontrastitasot. Katsomiskokemusta parantavat myös SmartContrast ja SmartImage, jotka varmistavat, että kuva ja videotoisto ovat aina edustavimmillaan. Ensin mainittu säätää automaattisesti kuvan värejä ja taustavalaistuksen voimakkuutta. SmartImage puolestaan analysoi katsottua sisältöä ja optimoi kuvien ja videoiden kontrastia, värikylläisyyttä ja terävyyttä lennossa.

Malliston näytöissä on myös SmartImage Game Mode -tila, joka on helppokäyttöinen pelaajien tarpeisiin suunniteltu käyttöliittymä monine kätevine toimintoineen. Se sisältää useita erilaisiin peleihin suunniteltuja kuvanparannustiloja, joista esimerkiksi FPS-pelitila (First Person Shooter eli ensimmäisen persoonan ammuntapeli) muokkaa pelien tummia kuva-alueita, joten erotat helpommin niillä piilottelevat esineet ja hahmot. Racing-pelitila puolestaan käyttää näytön nopeinta mahdollista vasteaikaa, korostaa värejä ja säätää kuvan ajopeleille sopivimmaksi.

Uudessa näyttömallistossa ei ole lainkaan lyijyn, elohopean tai PVC / BFR:n kaltaisia haitallisia aineita ja niiden pakkaukset on tehty kierrätysmateriaaleista. Ne täyttävät myös Energy Star 8.0- ja TCO-ympäristöstandardien vaatimukset. Pakkausmateriaalit ovat 100 % kierrätettävissä.

E2-malliston saatavuus:

Philips 242E2FA Full HD LCD saapuu kauppoihin syyskuussa 2020. Suositushinta 149 euroa.
Philips 272E2FA Full HD LCD saapuu kauppoihin syyskuussa 2020. Suositushinta 189 euroa.
Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD on saatavilla välittömästi. Suositushinta 319 euroa.
Philips 345E2AE UltraWide LCD saapuu kauppoihin syyskuussa 2020. Suositushinta 369 euroa.

Lisätietoja Philipsin näytöistä: Philips.fi