Philips on julkistanut kaksi uutta OLED-televisiota. Ne jatkavat valmistajan yhteistyökuviota Bowers & Wilkinsin kanssa ja on varustettu Atmos-kaiuttimilla.

OLED+934 ja OLED+984 -malleissa on ensimmäisinä malleina kolmannen sukupolven P5-kuvapiiri. Sen luvataan tarjoavan parempaa kuvantoistoa, parempaa kohinanvaimennusta, tarkkuutta, kontrastia ja väritarkkuutta. Prosessoritehoa on tuplasti alkuperäiseen alkuperäiseen P5-piiriin verrattuna ja valmistajan mukaan 30 prosenttia parempi kuvanlaatu 803- ja 903-malleihin verrattuna.

Philips lupaa parempaa HDR-toistoa, HDR10-, HDR10+- ja Dolby Vision -lähteistä. Käytössä on korkeampi bittiresoluutio tummien kohtien sävyjen parantamiseksi sekä yksityiskohtien, ja kuvan luonnollisuuden parantamiseen tähtäävät prosessointitilat yltävät nyt Philipsin mukaan terävämpään ja korkeakontrastisepaan kuvaan. Televisioissa on Philipsin tuttu Ambilight-tekniikka, joka heijastelee ruudulla näkyvää värimaailmaa television ympärille.

Äänentoistopuolella OLED+934-mallissa on 50 millimetrin ylöspäin suunnatut Atmos-kaiuttimet. Televisio on 2.1.2-kanavainen, eli se tarjoaa lisäksi neljä 30 millimetrin keskiäänielementtiä, kaksi 19 mm titaanidiskanttia ja keskellä sijaitseva 80 millimetrin subwoofer Flowport-reflektiportilla.

Järeämpi OLED+984 laittaa vielä paremmaksi äänentoistopuolella. Sen äänentoistojärjestelmä on sijoitettu erilliseen koteloon television alla. Siinä on kolme 100 mm basso/keskiäänistä sekä vasemmalle, oikealle että keskikanavalle omissa refleksikoteloissaan. Diskantit sijaitsevat päällä muista taajuuksista erillään.

Kokovaihtoehdot ovat OLED+984 TV:ssä 65 tuumaa ja OLED+934:ssä 65 ja 55 tuumaa.

www.philips.fi