Pienikokoinen Philips PicoPix Micro 2 -mobiiliprojektori kulkee vaivatta mukanasi esimerkiksi repussa tai laukussa. Siinä on integroitu kaiutin ja se luo kookkaan kuvan, jonka avulla voit jakaa sisältöä wifi-, USB- tai Mini HDMI -yhteyttä tukevilta laitteilta.

Kestävä akku tarjoaa jopa 2,5 tuntia langatonta käyttöaikaa. Laitteen käyttöönotto on erittäin helppoa, voit vain ottaa sen esille, asettaa sen osoittamaan seinään päin, käynnistää sen ja yhdistää sen haluamaasi laitteeseen.

Kuvan koko
Projektori luo jopa 80-tuumaisen (200 cm) kuvan alle kahden metrin päästä seinästä tai projektiokankaasta.

Näytön peilaus wifi-yhteydellä
Voit yhdistää esimerkiksi älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen projektoriin langattomasti, ja peilata näyttösi sisällön siihen wifi-yhteydellä.

Liitännät
Voit jakaa videoita, kuvia ja äänitiedostoja Mini HDMI -portin kautta. Voit samalla ladata projektorin akkua erillisen USB-kaapelin avulla.

Integroitu kaiutin
Projektorissa on kaksi 5 W kaiutinta ekvalisaattorilla ja tilaäänillä., Voit myös käyttää ulkoisia kaiuttimia tai kuulokkeita 3,5 mm AUX-liitännän avulla.

Kehittynyt LED-valonlähde
Projektorin ympäristöystävällisessä valonlähteessä on 30 000 tunnin käyttöikä, ja kehittyneen teknologian ansiosta se kuluttaa vähemmän virtaa verrattuna normaaleilla valoilla varustettuihin projektoreihin.

Jopa 2,5 tunnin akkukesto
Projektorin akku tarjoaa jopa 2,5 tunnin langattoman käyttöajan.

Helppo kuvan mukauttaminen
Projektori yhdistää automaattisen Keystone-korjauksen ja automaattisen kuvan kierron tarkennusteknologian kanssa, joka mahdollistaa kuvan hienosäädön kaikilta etäisyyksiltä. Lisäksi voit käyttää erikseen myytävää kolmijalkaa tukevana alustana projektorille.

ARC ja CEC
Voit yhdistää projektorin AV-vastaanottimeesi HDMI-portin avulla. CEC-ominaisuuden avulla voit ohjata HDMI-porttiin liitettyjä laitteita vain yhdellä kaukosäätimellä.

Tekniset tiedot:

Projektorin tyyppi: Kannettava
Malli: Philips PPX340/INT
Väri: Musta
Näytön teknologia: DLP
Valonlähde (lamppu): LED
Kuvasuhde: 16:9
Näytön resoluutio (pikseliä): 854 x 480
Näyttöstandardi: WVGA
Kontrastisuhde: 600:1
Diagonaalinen kuvakoko: 80″
Suurin projisointietäisyys: 200 cm
Pienin projisointietäisyys: 80 cm
Sisäänrakennettu kaiutin
Wi-Fi Integroitava
HDMI-liitäntä
USB-tuloliitäntä
Lampun käyttöikä: 30 000 h

Suositushinta: 349 euroa
Lisätietoa: philips.fi/c-p/PPX340_INT/picopix-micro-2-kannettavat-projektorit