Pioneer DM50D-BT-aktiivimonitoreissa on viime vuonna julkaistusta DM-50D-mallista poiketen mukana on myös Bluetooth-yhteys, jonka ansiosta kaiuttimia voi käyttää paitsi musiikintuotannossa myös arkisessa musiikinkuuntelussa.

Elementteinä kaksitiekaiuttimissa on 5 tuuman basso/keskiääninen ja 0,75 tuuman pehmytdomediskantti. Kaiuttimissa on d-luokan vahvistin, josta irtoaa tehoa 25 wattia. Da-muunnin kykenee 96 kilohertsin näytteenottotaajuuteen. Pioneer lupaa kaiuttimien tarjoavan tarkkaa bassontoistoa myös silloin, kun ne on sijoitettu seinää vasten.

Etupaneelissa on äänenvoimakkuuden säädin ja kuulokkeita varten miniplugilähtö. Kytkimestä voi valita kaksi DSP-tilaa: DJ-käyttöön ja musiikintuotantoon. Sisääntuloliitäntöinä ovat RCA, miniplugi ja 6,3 millimetrin plugi.

Lisäksi Pioneer DJ julkisti vielä hieman edullisemmat ja pienemmät DM-40D- ja DM-40D-BT -kaiuttimet. Erona mallien välillä on BT-mallissa oleva Bluetooth-yhteys. Basso/keskiäänielementti on 4-tuumainen ja tehoa on hieman vähemmän eli 19 wattia. Sisääntuloliitännöistä puuttuu 6,3 tuuman plugiliitäntä.

Molemmat tulevat markkinoille alkukesällä. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.

www.pioneerdj.com