Pioneer on esitellyt langattomat SE-MS9BN-kuulokkeet Scene Style -sarjaansa. Sarjan huipulle sijoittuvat kuulokkeet sisältävät vastamelutoiminnon sekä tukevat Google Assistant -puheohjausta ja Hi-Res Audio -äänenlaatua. Vastamelutoiminto sisältää Ambient Awareness Mode -tilan, joka päästää ympäristön ääniä läpi.

S9-mallin äänentoistosta vastaavat 40 millimetrin kokoiset elementit maametallimagneeteilla sekä kuparipäällystetystä alumiinilangasta käämityillä puhekeloilla. Kuulokekupeissa on painikkeet äänenvoimakkuuden säätöön, kappaleiden vaihtoon ja puheluihin. Myös mikrofoni löytyy. Google Assistantin voi niin ikään aktivoida painiketta painamalla.

Bluetooth-yhteys on varustettu aptx hd -ja aac-koodekeilla parempaan äänenlaatuun pääsemiseksi. Kuulokkeissa on nfc-yhteys nopeaa bluetooth-parinmuodostusta varten. Kuulokkeet voi yhdistää kahden laitteen kanssa kerrallaan, jolloin voi esimerkiksi kuunnella musiikkia toiselta laitteelta ja vastata puheluihin toiselta. Ilman vastamelutoimintoa musiikin kuuntelu ja puheluiden puhuminen onnistuu 27 tunnin ajan.

Värivaihtoehdot ovat musta ja kulta. Kuulokkeiden toimitukset alkavat marraskuun lopussa. Hinnoista ja aikatauluista Suomessa ei ole vielä tietoa. Britanniassa hinta on noin 200 punnan tietämillä.

www.pioneer-audiovisual.eu/fi

www.loudgroup.fi