PMC on esitellyt uudelleen suunnitellut versiot fact.8- ja fact.12-kaiuttimistaan. Päivitetyissä fact.8 Signature -ja fact.12 Signature -kaiuttimissa on hyödynnetty teknologiaa ja innovaatioita, jotka on lanseerattu aikaisemmin fact fenestria -lippulaivamallissa.

Fenestriaa suunnitellessa esimerkiksi analysoitiin värähtelyjen vaikutuksia jakosuotimen komponentteihin, mikä vaikutti komponenttivalintoihin. Samoja käsin valittuja komponentteja käytetään nyt myös uutuuksissa ja myös niiden sijoitteluun on panostettu häiriöiden minimoimiseksi.

Uutuuksista fact.8 signature on kaksiteinen ja fact.12 signature on kolmiteinen. Valmistajalle tuttuun tapaan molemmissa on PMC:n ATL-transmissiolinja, jonka luvataan tarjoavan matalalle ulottuvaa toistoa ja kirkasta keskiääntä.

Molemmissa on SONOMEX-domediskantti. Fact.12:ssa on käsintehty 50 millimetrin dome-keskiääninen, jossa on myös fenestriasta napattuja yksityiskohtia. Bassoelementti on molemmissa 140 millimetrin kokoinen. Takaa löytyy hopeoidut liitännät, joilla on onnistuu fact.8:ssa myös kaksoisjohdotus tai kahden vahvistimen käyttö. Fact.12:ssa taas onnistuu myös kolmoisjohdotus tai kolmen vahvistimen käyttö.

Viimeistelyvaihtoehtoina ovat valkoinen silkki ja metalligrafiitti.

www.pmc-speakers.com

www.mrhifi.fi